Deelnemers 2019

Klik op de foto om de website van de kunstenaar zelf te bekijken.

zelfportret Janine van der Kaaij-Kruijmer

Janine van der Kaaij-Kruijmer

'Paintings with Passion' betekent voor mij de passie om mooie schilderijen te maken. Schilderijen die de wereld een beetje mooier maken, een herinnering weergeven, kleur en harmonie brengen en mensen blij maken. Een geschilderd portret geeft een blijvende herinnering, op een unieke wijze vastgelegd.

Schilderij portret vrouw_RobbertStruwer

Robbert Strüwer

Na de kunstacademie ben ik de 'wijde wereld' ingetrokken, pas in 2007 ben ik met schilderen begonnen. Ik wilde meer "volume" in het schilderij, en kwam al snel op epoxy als extra "boost". Nu werk ik met acryl spuitbussen en karton als 'mal'.

Beatrix Frederiks

Mijn werk moet u raken als een verliefdheid! Geïnspireerd door Flora en Fauna schildert zij met passie bloemen en dieren. Zij werkt met acrylverf op doek, soms, als het voorbeeld erom vraagt, met paletmes, maar meestal met krachtige penseelstreken probeert zij de kracht en de zachtheid van het object te schilderen in natuurgetrouwe kleuren.

Rivierkanten met wolken

Piet Bruins

Het oeuvre van Piet Bruins bestaat uit meer dan 1000 werken. Het werk van Piet Bruins hangt van Japan tot Amerika, van Noorwegen tot in Tasmanie. De erfgenamen van Piet Bruins willen graag de verkoop en het exposeren van het werk voortzetten om zodoende mensen de gelegenheid te geven om van zijn werken te genieten.

schilderij foto kunst Yasmin Hargraeves

Yasmin Hargreaves

Yasmin Hargreaves, fotograaf en schilder. Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht heeft ze aan zowel binnen- als buitenlandse opdrachten gewerkt. Een innovatieve werkwijze: de versmelting van twee kunstvormen, fotografie en schilderkunst, die als doel heeft de kijker te verrassen. Sommige werken zijn op canvas uitgevoerd, andere op fotografische media. Haar werk zal te zien zijn in haar atelier in de Krachtcentrale.

Michèle Viool

Ik maak figuratief realistisch werk en ben in juni 2018 afgestudeerd aan de Wackers Academie - Amsterdam. Daarvoor schilderde ik al jaren bij verschillende kunstenaars om mij diverse technieken eigen te maken. Daarnaast volgde ik masterclasses model schilderen bij Sam Drukker, kind portret bij Irma Braadt en landschap schilderen bij Maarten Welbergen. In mijn vrije werk gaat de voorkeur uit naar stillevens, ik probeer hierbij rust, balans en verstilling over te brengen. Naast schilderen met olieverf teken ik graag met potlood, pastel en ballpoint. In overleg neem ik ook opdrachten aan.

Schilderij TimeSlipping Erik van Wijk

Erik van Wijk

Tekenen is, zolang ik me kan herinneren, altijd wel mijn ‘ding’ geweest. Als kind maar ook later nog riep ik dat ik striptekenaar wilde worden. Dat is er misschien nooit van gekomen, maar tekenen ben ik wel altijd blijven doen.

Dorith Katan

Dorith Katan

De natuur is mijn inspiratie bron. Een lichtval op het water, een kleurrijke hemel na een zomerse dag, een rotspartij: dit zijn allemaal mijn instrumenten. Ze geven mij stof tot gedrevenheid, bezieling en soms enthousiasme. Schilderen is en blijft ploeteren, wat in de loop der jaren niet beter is geworden. Twijfelen en uiteindelijk keuzesmaken hoort bij het creatieve proces. Ik balanceer tussen impressionisme en abstractie met de bedoeling jou te raken.

schilderij wijze uil Fred Bos

Fred Bos

Fred was als kind al bezig met tekenen. Zijn werk is karakteristiek en een realistische schilder stijl. Hij schildert o.a. verschillende genres; architectuur, interieurs, portretten, vogels en feesten

schilderij Harry Meijer

Harry Meijer

De perceptie van kijken is een leidmotief in zijn hele oeuvre. In 2018 schildert hij De gejaagdheid van een ogenblik, een gelaagd schilderij met rasters waarin diverse verwijzingen naar onze perceptie opduiken, van het alziend oog tot het blinde oog bij mens en dier. Harry Meijer speelt hoog spel met dit tantaliserende thema van kijken en bekeken worden en is nog lang niet uitgespeeld.

schilderij mensen in New York

Iris van keulen

Ik schilder de rafelranden van de stad. Plekken waar verval of verstoring te zien is. Door een combinatie van tekenen, schilderen en collagetechniek ontstaat een suggestie van muren en ruimtes. Naast de karakteristieke potloodslijper en penseel-voering die ik gebruik, worden delen gefragmenteerd of kapotgemaakt door te scheuren en te schrapen. Vorm en inhoud zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Beeldhouwwerk pinquin familie

Anneke Kruse-Dik

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, boetseren en allerlei creatieve uitingen. Ik ben met figuratief schilderen begonnen met olieverf en later met aquarel. Naast schilderen ben ik een aantal jaren aan het boetseren. Na het bakken komt nog het afwerken zoals glazuren of "Raku-stoken" met glazuur. Het eindresultaat is altijd heel spannend wat er uit het vuur komt.

Schilderij Bosgezicht

Elisabeth van der Waals

Voor mijn werken gebruik ik meestal acryl. Het droogt snel waardoor ik lang achter elkaar kan doorwerken. Het is fijn om het werk te zien groeien! Kleuren mengen en combineren tot een mooi geheel geeft me steeds weer plezier en voldoening.

beeldhouwwerk Het Hoeramannetje

Harry Nijk

‘Het Hoera Mannetje’, gemaakt van speksteen. Ik heb ruim 4 jaar op 'de Beeldhouwschool van Amsterdam' de beeldhouwopleiding gedaan bij Marianne van der Heuvel. Daar werd voornamelijk in hardsteen gewerkt. Later ben ik zelf ook met speksteen gaan werken, maar het liefst hak ik. Het meest fascinerende vind ik het plotseling ontstaan van het beeld uit een brok steen wat je wil maken.

halssierraad Irma de Jong

Irma de Jong

Irma maakt sieraden van textiele materialen. Dat kan van de binnenband van een fiets zijn of van vilt. Maar ook van ieder ander (flexibel) of gerecycled materiaal dat haar uitnodigt tot het maken van een halssieraad, broche of armband.

schilderij De Timmerman

Henk Bakker

Ik schilder nu zo'n 4 jaar. Echter een cursus voor schilderen heb ik niet gevolgd. Een autodidact dus. In het begin schilderde ik bekende werken na. Bijvoorbeeld "de Wolgaslepers" van Ilya Repin en "de Erfgooiers" van Hart Nibbrig. Momenteel schilder ik meer abstract en ontwikkel ik nu een eigen stijl. Schilderen is voor mij ontspannen en creatief bezig zijn.

schilderij stadsgezicht Jan Baas

Jan Baas

Sinds een jaar of vijf ben ik, na mijn pensionering, mij gaan wijden aan een hobby schilderen. Ik werk voornamelijk met acryl en schilder diverse onderwerpen o.a. Oud Huizen.

Schilderij portret Gerard Klein

Gerard Klein

Na mijn pensionering ben ik me gaan toewijden aan het schilderen. Mijn werk loopt nogal uiteen van schilderen met acryl tot pointillisme. Evenals mijn interesse in afbeeldingen, van klassieke landschappen en stillevens tot modern impressionisme.

beeldhouwwerk Ellen Hofstee

Ellen Hofstee

Steen is een fascinerend materiaal. Ik maak zowel figuratieve als geabstraheerde beelden die zich kenmerken door elegantie en beweging. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar 'de mens' met name koppen en torso's. Een onuitputtelijke bron van schoonheid in al zijn vormen.

schilderij Venetie

Annet Rebel

Annet Rebel begon in 1994 met schilderen toen er een eind kwam aan het werken in de bloemenzaak die zij samen met haar man had. Zij volgde lessen van bekende kunstenaars en aan de Gooische Academie in Laren. In de beginjaren maakte zij vooral aquarellen met als onderwerp bloemen, tuinen en alledaagse voorwerpen. Kleur, gevoel voor verhoudingen en materiaalgebruik hebben altijd haar interesse gehad.

schilderij Paard

Jacob Rebel

Ik neem u met plezier mee naar hoe de mooie plekjes die ik tegenkom, er uit zien in verstilde vorm. Ik schilder zowel realistisch als abstract.

schilderij strand Greet Penraat

Greet Penraat

Ik maak schilderijen waar ik veel van mijzelf en mijn emotie in verwerk. Gevoelens die ik ervaar komen tot uiting in mijn werk op het doek. Ik ontspan zodra ik een penseel in handen heb. Na 6 jaar lessen bij Beatrix Frederik, kan ik zeggen dat ik trots ben op al mijn 'Schilderkunst'!

schilderij baltsende futen

Bertus van den Brink

De passie voor de natuur groeide in de tweede helft van de jaren "90. Zijn hobby's zijn: fotograferen, schilderen en Natuurgids bij; Natuurmonumenten op het Naardermeer. IVN Gooi e.o. Vereniging voor Natuur en Milieueducatie. Vogelwerkgroep Het Gooi e.o.. Zijn schilderijen bestaan hoofdzakelijk uit vogels in verschillende stijlen.

schilderij brug over water

Gerrit van de Leemkule

Kunstschilder geboren te Amsterdam 1949. (Water)schepen, stadsgezichten, portretten zijn de thema's die ik het liefste schilder, veel in olieverf. Ik ben begonnen met schilderen vanaf mijn jeugd. Ik heb al veel exposities gedaan in al die jaren o.a. 2x in het gemeentehuis in Huizen.

vaas met tulpen

Elzemarie Molenaar

Mijn werk als Grafisch Vormgeefster/Creatieveling combineer ik met schilderen. Ik vind het heerlijk om met verf te werken. Veel met kleur maar ook met sobere tinten. Vaak is daar een combinatie van ook erg fraai. Mooi als ik schilderijen hebben gemaakt waar ieder zijn eigen verbeelding in ziet.

beeldhouwwerk herten

Anita Raadsheer

Het mooie van deze vorm van kunst is het zien groeien van het beeld. ‘Van een ondefinieerbaar brok was groeit het langzaam maar zeker tot het dier dat het in mijn gedachten al is. Ik heb iets met de natuur en met alles wat daarin leeft, al als jong meisje ging ik met mijn vader ’s morgens vroeg het bos in, op zoek naar reeën en ander wild.

foto wind wolken en riet

Marloes Racké

Naast fotografie houd ik mij ook bezig met schilderen, tekenen en collage technieken. Fotografie staat aan de basis van al mijn werk. Enkele werken zijn op hout geprint, anderen geschilderd of bewerkt met verschillende materialen. Mijn werk is autobiografisch, maar heeft een universeel herkenbare thematiek.

beeldouwwerk drie huizer vrouwen

Trudi Voskuilen

Geïnspireerd door de Huizer Historie leg ik met penseel en klei de klederdracht vast. Naast dit werk schilder ik nu veel portretten. Spelen met donker en licht en een soms wat apart kleurpalet geven het portret een impressionistisch karakter.

schilderij strandwandeling

Natalie Bruns

Naast mijn talent om op een creatieve manier beelden vast te leggen in een foto, heb ik mij ook gericht op schilderen. Hierbij gaat het ook om het creëren van iets moois zoals ik het zie of ervaar, maar dan leg ik het vast met verf. Hierbij gebruik ik diverse technieken.

Shopping bronze

Ton van der Linden

Bij het vervaardigen van mijn beelden ben ik altijd op zoek naar zeggingskracht. Naar die ene verstilde pose waarin de emotie stolt tot een moment van oneindigheid. Met oog voor stijl en esthetiek, waarbij zichtlijnen en parallellen een belangrijke rol spelen, probeer ik de vlotte trefzekere toets van de aquarellist te bewaren. Alles moet 'kloppen' voor een geslaagde transformatie van inspiratie via materie naar kunst.

schilderijen Anneke Nauta Bodt

Anneke Nauta-Bodt

Sinds een aantal jaren is schilderen en tekenen m’n liefhebberij geworden. Ik heb diverse workshops gevolgd en ruim drie jaar portret getekend, wekelijks, bij ‘De Vrije Schilders’ in Bussum. De schilderijen van mens en dier schilder ik vaak met een vrolijke kwinkslag. Portret teken ik het liefst naar ‘levend model’ waardoor ik het karakter van de persoon goed kan treffen.

beeldhouwwerk

Marianne van Dongen - Verheul

Meer dan 20 jaar ben ik met veel plezier aan het boetseren. Ik heb verschillende cursussen gevolgd. Boetseren geeft mij een ontspannen gevoel.

schilderij 17 vogelen op de Huizerpier

Nicole van Gans

Ik geniet al van jongs af aan van de natuur. De natuur is mijn grote inspiratiebron. Ben ik geraakt door een dier, een moment of een prachtige plek dan wordt het een schilderij. Ik hoop mensen te raken in hun ‘groene’ hart. “Als mensen zien hoe mooi het allemaal is, zullen ze er ook zuinig op zijn.”

schilderij portret meisje Adeline

Kirsten Mooibroek

Jaren geleden begonnen met tekenen en schilderen. Diverse lessen gevolgd in snel schetsen van modellen, werken met houtskool, aquarelleren, en schilderen olieverf, acryl en mixmedia en daar vloeiden later de portretten uit voort.

wol kunst

Elsie le Coq

Met schapenwol, water en zeep maak ik vilt. Ik vind het geweldig om dit ruige oeroude ambacht te verbinden met ons heden. In mijn atelier combineer ik de verschillende soorten schapenwol met andere natuurlijke materialen zoals vlas en zijde, waardoor ik mijn werk een verfijnde uitstraling kan geven. Zo is mijn nieuwste werk geïnspireerd op de oud Hollandse klederdracht met traditionele vormen zoals de kraplap en de kappen die ik kan vertalen in hedendaags vilt.

schilderij ijsvogel

Monique Dalmulder-Peppink

Na jaren gezegd te hebben dat ik wilde gaan schilderen, ben ik lessen gaan volgen aan de Volksuniversiteit in het Gooi. Er ging een wereld voor mij open en ik voelde mij zeer aangetrokken tot het schilderen van dieren en menselijke figuren, met als terugkerend onderwerp; vogels.

keramiek schilderij

Jeannette Deli

Voor het vervaardigen van mijn Beelden en Keramiekschilderijen neem ik de mens of dier als uitgangspunt vanwege de natuurlijke lijnen, deze fascineren mij elke keer weer. Mijn werk varieert van Figuratief tot Abstract, met veel of weinig kleur al dan niet gecombineerd met andere materialen. Elk kunstwerk maak ik met veel passie en heeft zo zijn eigen charme.

beeldhouwwerk vogel

Jos de Zwart

Na eerst veel geboetseerd te hebben, werkt Jos nu in hoofdzaak met speksteen en albast. De kracht van zijn werk ligt in organische en abstracte vormen met perfecte afwerking. Hopelijk maakt het ook in Huizen mensen blij.

aardewerk totempaal

Annemieke Rozenberg

Mijn keramische objecten zijn handgevormd dan wel op klassiek ambachtelijke manier gedraaid. Veel van mijn werk laat geometrische decoraties zien. Gefascineerd door stapelingen maak ik de afgelopen maanden keramische totems.

beeldhouwwerk Barnevelder kip

Susanne Vianen

Haar driedimensionale werkstukken geven een andere beleving dan haar kleurrijke schilderijen, omdat je handen in hetzij klei of was de vorm bepalen. Hetgeen wat voor haar bronzen als haar schilderijen geldt is dat een kunstwerk een feest moet zijn voor de kunstenaar om het te maken als voor de toeschouwer om naar te kijken.

schilderij muziek

Henk Hekman

Dat schilderen zo verslavend kon zijn, ontdekte ik pas na mijn pensionering en de cursus 'Olieverf schilderen' die ik toen kreeg. Nooit had ik mij aan tekenen of schilderen gewaagd. Daarom is schilderen voor mij nog steeds ėėn grote zoektocht. Zoeken naar onderwerpen, naar techniek, naar het mengen van kleuren. Leren kijken naar schilderijen van oude meesters en hedendaagse kunstenaars in musea.

schilderij Grutto in vlucht

Angeline Rijkeboer

Zij maakt acrylschilderijen, voornamelijk van dieren, zowel wildlife als huisdieren (ook in opdracht). Zij is vooral bekend om haar kleurrijke vogelschilderijen. Haar inspiratiebron is de natuur.

Schilderij Bubbles Yellow and Grey

Lucienne Verweij

Lucienne Verweij maakt acrylschilderijen, meestal abstract en soms naar de natuur. Haar werk kenmerkt zich door uitgesproken kleurgebruik.

fotografie Appelvink

Rob Kloosterman

De Bruine Kiek Natuurfotografie produceert foto composities van eigen opnamen.

schilderij diamant

John Wonink

Sinds 2013 ben ik bezig met tekenen, schilderen, houtbewerken en knutselen. Ik geef u graag een impressie van al mijn creatieve bezigheden.

Beeldhouwwerk Godin

Ank van der Zee

Ank maakt beelden in brons en in natuursteen o.m. albast en serpentijn. Kenmerkend voor haar werk is de fascinatie met het vrouwelijke. “Het is een uitdaging de vrouw in al haar verschijningsvormen weer te geven.” Binnen een soms figuratief en soms geabstraheerde vormgeving zoekt ze naar de balans tussen vorm en materiaal.

Keramiek Hanneke Bruinje

Hanneke Bruijnje

Geinspireerd door al het mooie wat de natuur te bieden heeft, ben ik enkele jaren geleden begonnen met mijn werken: “Kerafotomie”. Er is zoveel te ontdekken in de natuur, zoals zaden, bloemen, boomschors, mos etc., maar ook micro-organisme en het vele dat het leven in de zee biedt. Het werken met klei blijft boeiend.

Beeldhouwwerk schaatsers

Dory Keuning

Klei is een natuurlijk materiaal. Met dit product werk ik, om zo natuurgetrouw als mogelijk, beelden te maken. Mijn voorkeur gaat uit naar mensfiguren. Met was werken en het daarna in brons laten gieten is ook een activiteit van mij. Het lukt niet altijd, maar ermee bezig zijn en experimenteren is een uitdaging.

Schilderij Japanse geisha

Annemieke Vetter

Annemieke's grote liefde voor de schilderkunst is ontstaan in Noorwegen waar zij 24 jaar heeft gewoond. Ook de theorieën over "De kleur van de materie" en "Wat doen kleuren" zijn vragen die haar nog steeds bezig houden.

Beeldhouwwerk hoofden

Veronika Vos

Veelzijdig kunstenaar Veronika Vos is van jongs af aan een creatief talent. Na een cursus boetseren weet ze waar haar passie ligt. Veronika en klei blijken een 'match made in heaven'. Ze volgt de opleiding boetseren en beeldhouwen en ontwikkelt zich verder. De stijl van Veronika is zeer eigen. Haar figuratieve werk kenmerkt zich door diversiteit en gedetailleerdheid. Het is vaak geestig of zelfs hilarisch.

Pentekening

Paul Schiffers

Creativiteit is moeilijk te omvatten voor mij. Tekenen en schilderen zijn maar enkele aspecten in mijn leven. In deze is tot nu toe o.a. tekenen met een pen, pastel potlood en krijt, aquarel, en acryl, tot het maken van getekende boeken. Een moeilijke keuze. Je krijgt een gave mee van thuis maar je moet het zelf ontwikkelen en bijschaven. Je blijft experimenteren in je werk en zie steeds nieuwe uitdagingen en heb hier plezier in. Maar het doen is erg belangrijk.

Hals decoratie bloemen

Alice de Greef

Na jaren van schilderen, houdt Alice zich nu bezig met het maken van bloemen in diverse materialen. Vilt, stof, papier, plastic, jutten op het strand, alles is voor haar bruikbaar. Daarnaast maakt zij kleine mixed media portretjes.

collage schilderijen en keramiek

Tonny Popering

Al geruime tijd schilder ik met veel plezier, zowel abstracte als realistische schilderijen in acryl, olieverf en gouache. Daarnaast houd ik mij ook bezig met keramieken. Beide vormen zijn te zien als deelnemer aan de Kunstmarkt in september 2019.

Beeldhouwwerk

Tietie Fennema

Het keramiekwerk van Tietie bestaat uit figuratieve en abstracte beelden en dierobjecten. Na jaren van schilderen heeft zij zich ontwikkeld tot keramiste.

Schilderij Ameland

Monique Walraad

Ik ben sinds 2018 voltijd kunstschilder en doe voor mijn werk inspiratie op door veel buiten te zijn. Ik bekijk met verbazing veranderend licht en zie in elk seizoen vorm en kleur, die ik probeer in mijn werk te combineren. Ik ben autodidact met passie voor experiment. Voor mij is schilderen een ontdekkingstocht, waarbij ik met dikke lagen verf, op gevoel zoek naar de juiste balans. Niet in mijn hoofd, maar in mijn hart wil ik wonen.

Schilderij Ric Ritter

Ric Ritter

Al vele jaren ga ik naar ons schilder clubje bij Ans en Bertus van de Brink. Het liefst schilder of teken ik portretten zoals mijn kleinkinderen maar ook poezen en vogels. Op een kunstmarkt staan doe ik voor het eerst.

Schilderij waterpartij

Rie Boeve

Een cursus Chinees schilderen bracht haar op het pad van de schilderkunst. Zij leerde aquarelleren. Vier jaar geleden is zij met olieverf gaan schilderen. Inspiratiebronnen zijn haar reizen, de natuur en het landschap.

Schilderij Hert in sneeuw

Wilma Jansen

Wilma is creatief kunstenaar, autodidact. Zij werkt met acrylverf op doek en op plexiglas dat zij bewerkt met epoxy. Ook werkt zij graag met olieverf op linnen, daarnaast werkt zij ook met klei en glazuur. Wilma heeft een mooi atelier waar zij in alle rust haar creativiteit kan uiten.

Schilderij Huizer vrouwen

Lucas Smit

Mijn opa was schilder, door hem ben ik twee jaar geleden ook gaan schilderen. Ik schilder voornamelijk in acryl en olieverf. Mijn schilderijen zijn divers. Maar vooral botters, dieren en Huizer vrouwtjes vind ik interessant om te schilderen.

Schilderij Klokhuis Fausto

Fausto Larese Gortigo

Fausto is vrachtwagen chauffeur geweest en werd 10 jaar geleden afgekeurd. Hierdoor is hij begonnen met schilderen. Hij heeft nooit les gehad en is dus een echte autodidact. Nu schildert hij iedere dag, maar hij heeft zijn werk nog nooit buiten zijn huis laten zien.

Visio kunstwerken

VISIO

Kunst gemaakt bij de dagbesteding van Koninklijke Visio in Huizen. Onder andere door Regina en Ron. In de kraam van Visio zijn tekeningen van andere visueel beperkte mensen te koop, net als andere schalen en dieren van keramiek. We zien u graag bij onze stand.

keramiek vaas Ida Demeris

Ida Demeris

Mijn werk bestaat uit creëren van klei tot zowel abstracte als figuratieve vormen.

Schilderij Marilyn

Paula Hom

Ik schilder nu een paar jaar. Het is echt een hobby waar ik me lekker in kan uitleven. Ik werk met acryl verf en vind het leuk om van alles uit te proberen, met penselen, paletmessen op grote en kleine doeken.

schilderij venetiaans carnaval

Olga Dol

Olga heeft zich de laatste jaren toegelegd op het beschilderen en versieren van Venetiaanse maskers. Daarnaast maakt zij ook schilderijen van Venetië en haar schilderachtige straatjes en kanaaltjes. Samen met haar man is dit tot uitdrukking gekomen in een prachtig boek: 'Venetië en haar maskers'.

boek Venetie en haar maskers
Foto bevroren zwarte tulp

Ems Willems

Zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en aan het fotograferen. Mijn eerste foto’s maakte ik met een heel eenvoudige analoge camera. Bij het fotograferen van mijn bloemen kan ik mijn creativiteit, artisticiteit en inventiviteit helemaal aanspreken. Sinds kort ben ik ook weer aan het schilderen. De diverse disciplines kunnen goed naast elkaar bestaan en vullen elkaar, voor mij, zelfs aan.

sieraden

Coby van der Boon

Vintage sieraden, en daar zijn later door mijn hobby zilversmeden ook zilveren sieraden bijgekomen.

klei mannetje

Mieke Schoenmakers

Sinds een paar jaar werk ik met heel veel liefde met klei.

schaal

Linda Vonk

keramiek

kinderworkshop

Petra Bos kinderworkshop

Petra van To-Enjoy zal op 7 september kinderworkshops geven voor zowel grote als kleine kinderen. De kinderen kunnen kennis maken met edelsmeden. Voor de allerkleinste kan er een sieraden doosje worden versierd. We werken met het onedele metaal aluminium dit is zacht en daardoor goed te verwerken. Je kan kiezen of je een hanger voor een ketting wil maken, of liever een ring met draad. To-Enjoy is gevestigd in de methylschool bij het voormalige Trappenberg revalidatiecentrum.

Theater

Johan Verhey op het toneel

Johan Verheij

Johan zal zorgdragen voor de invulling van het podium voor alle theatermakers, muzikanten en acteurs die optreden tijdens de Kunst- & Cultuurmarkt op zaterdag 7 september 2019.

Foto Gooise Operette

Gooise Operette

De Gooise Operette is een van de weinige operettegezelschappen in Nederland die de theatervorm ‘operette’ is trouw gebleven: Muziektheater vol romantiek, humor en fraaie klanken door koor, solisten en orkest.

Toneel Ontwaakt

Toneelvereniging Ontwaakt

Toneelvereniging Ontwaakt, volgend jaar 20 januari 80 jaar jong, heeft besloten om aan deze kunstmarkt mee te doen om te proberen leden en donateurs te werven voor onze vereniging. Een zeer veelzijdige vereniging die toneelstukken brengt in het Huizer dialect maar ook kluchten en de wat serieuzer stukken, ook kindertoneel is een onderdeel en jaarlijks wordt meegedaan aan eenakter festivals waarbij Ontwaakt regelmatig in de prijzen viel.

Staccato musical theater

Staccato

STACCATO musical theater is een groep van dertig enthousiaste theatermakers die elk jaar een musical voorstelling geeft in een theater in de regio ’t Gooi. “Op een zo hoog mogelijk niveau musical theater maken dat toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek. Dat is ons doel!”

Eten en drinken

Foto Bus van Beus

Bus van Beus

Sinds 2015 is de Citroên HY ingericht als KOFFIE Foodtruck. We verkopen uitsluitend hoogwaardige biologische BOCCA koffie, waar wij ook onze Barista-opleidingen gedaan hebben. Verder hebben we heerlijke thee en biologische frisdranken en zijn we vooral bekend om onze homemade cheesecake, wortelcake (glutenvrij!) en Oma’s appeltaart.

Kunstmarkt 2018 Jude catering hapjes

Jude Catering

Wij verzorgen authentieke, home-made Syrische gerechten voor lunch, borrel, high tea en diner. De gerechten serveren we op een eigentijdse en persoonlijke manier. Maak eens kennis met onze smaak- en sfeervolle catering!

restaurant de Krachtcentrale

Cafe Restaurant
De Krachtcentrale

Een uniek restaurant in een uniek gebouw! Sinds 2018 is De Krachtcentrale een duurzaam gebouw waar mensen elkaar ontmoeten en creativiteit wordt gebundeld. In het restaurant is plaats voor 120 gasten, voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Tarek en zijn team laten zich inspireren door de Frans/Mediterraanse keuken.

Chielato's ijs

Chielato's

IJssalon in Huizen. Het ijs bij Chielato’s wordt dagelijks vers in eigen keuken bereidt en wij werken uitsluitend met verse en natuurlijke grondstoffen. Wij maken ijs op roombasis, waterbasis en hebben ook suikervrij ijs.

Siersma Wijnadvies

Siersma Wijnadvies, dé wijnhandel in Huizen voor excellente wijnen en advies. U kunt tijdens de Kunst- & Cultuurmarkt op 7 september 2019 onze wijnen komen proeven. Wij verzorgen dan een kleine wijnproeverij.

Diversen

De Gooische Fotoschool

De Gooische Fotoschool

Binnen de warme sfeer van de school is je grenzen verleggen een creatief avontuur waarbij je jezelf blijft verbazen. Of je nu beginnend, gevorderd of professioneel fotograaf bent, wij helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Cursus bij Art Supplies

Art Supplies Het Gooi

Kunstenaarsbenodigdheden. Wij hebben in onze winkel aan de Oostermeent een mooi assortiment schildersezels, schildersdoeken, kwasten en penselen, diverse verfsoorten, spraypaint, kleurpotloden, doeken en papier. En wij organiseren regelmatig ook leuke workshops.

foto Sylvia en Silvia

Woonkamerfestival
Huizen

Wij, Silvia van Beusekom en Sylvia van Stuijvenberg, gaan op zondag 10 november 2019 het eerste 'Woonkamerfestival Huizen' organiseren. Doe je mee? Meld je woonkamer aan of je act wanneer je een (amateur) artiest bent bij ons of op onze website. Wij combineren een locatie met een act en zo kunnen alle inwoners van Huizen genieten van (gratis) optredens in de woonkamers van Huizen!