Podium Programma 2019

Binnenkort vind je hier het hele podium programma voor zaterdag 7 september 2019.

 

Om 10.00 uur zal de Kunst- & Cultuurmarkt Huizen geopend worden door Winterguard The Pride en de Free runners.

Johan Verheij van Eindeloos Theaterwerk zorgt de gehele dag voor de invulling van het podiumEr is theater te zien, en er komt een stuk uit een operette en een musical, er zijn muzikanten en verschillende dansgroepen van Rebel Sport zullen een show geven.  

Kom kijken en luisteren!

Winterguard The Pride

Winterguard The Pride is een enthousiaste vereniging in Huizen.
Winterguard is een sport waarin facetten van show, dans, choreografie en competitie samen komen.
Dit allemaal met vlaggen, rifles, sabels en andere attributen. 
 
 
The Pride vlaggen show
The Pride show
The Pride

Freerunning

Ook verschillende Freerunners zullen tijdens de opening hun backflips, sideflips, A-twist, salto’s en nog veel meer tricks laten zien.

 

Freerunnen vindt zijn oorsprong in het Franse leger; de legerleiding leerde de troepen allerlei ontsnappings- en behendigheidstechnieken aan,
waarbij het lichaam zo efficiënt mogelijk werd ingezet. Door social media heeft de populariteit van freerunnen zich razendsnel verspreid.
De kans is groot dat freerunnen een Olympische sport wordt in 2024. In Huizen is deze sport ook erg populair onder de jongeren.
Freerunnen
Freerunnen

Flexmonkey

Net als vorig jaar zal Demi Brama (paaldanseres) haar sport Flexmonkey weer aan het publiek laten zien. Demi is pas 17 jaar en al een erg groot talent. Ze hield altijd al van klimmen in bomen en begon al op haar tiende jaar met Paaldansen. Zij is al 5x Dutch Champion polesport geworden en heeft zelfs zilver behaald bij de World Artisticpole. Haar grote droom is om als luchtacrobaat te mogen werken bij Cirque du Soleil en daar werkt ze dan ook heel hard aan. Ze traint zes dagen in de week. Ze wil zichzelf steeds weer overtreffen. En dat anderen denken: ze is wéér beter geworden. Dat is wat ze wil bereiken.
 
paaldansen
Demi Brama paaldansen
Paaldansen